Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

HAN VDO, al meer dan 30 jaar speciaal voor Zorg en Welzijn
HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn met leren èn ontwikkelen. Daar ligt onze passie en toegevoegde waarde voor uw dagelijkse werk met cliënten, patiënten en burgers. In de rol van opleider, trainer en adviseur levert HAN VDO een bijdrage aan de transitie van zorgen voor naar zorgen dat. Dit doen wij met post-hbo-opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. We ontwikkelen ook maatwerk leertrajecten en participeren in verschillende netwerken en leergemeenschappen. 

Onze medewerkers en docenten weten uitstekend de weg te vinden in het domein van Zorg en Welzijn. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij HAN VDO vind je geen standaard cursussen, maar leertrajecten waarmee je het verschil kunt maken in de praktijk. Een onvergetelijke leerervaring, speciaal voor jou ontwikkeld. We zien je graag bij een van onze opleidingen, trainingen, cursussen of studiedagen!

Motiverende Gespreksvoering
In de basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) bij HAN VDO leer je hoe je gedragsverandering tot stand brengt, bij jezelf en bij je cliënten. Je oefent je vaardigheden tijdens de training, maar ook in je werksituatie met cliënten. Je leert ook meer over de achtergronden van Motiverende Gespreksvoering.

Meer weten over HAN VDO?
Groenewoudseweg 1
6524 TM Nijmegen
T (024) 351 10 83
E info.hanvdo@han.nl
W www.hanvdo.nl