Steven Kleinveld

Steven Kleinveld

Bestuur / Docent

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut sinds 1997. Sinds 2005 werk ik met patiënten met Claudicatio Intermittens, omdat ik meegewerkt heb aan het opzetten van het CI netwerk rondom Venlo voor de Exitpad studie. Toen was het belangrijkste om deze mensen te activeren door middel van training op de loopband. In de loop van de tijd werd duidelijk dat het allemaal niet zo simpel was als toen voor vele fysiotherapeuten leek. Uiteindelijk werd ik gevraagd om in de basiscursus "Claudicatio Intermittens" de praktische handvatten te vertellen.

Op dit moment werk in Veghel en behandel naast patiënten met sPAV ook patiënten met COPD-, hart-, diabetes- en MS-klachten.

In 2011 ben ik bij de oprichtingsvergadering geweest van ClaudicatioNet. Daarna bleef ik betrokken bij de ontwikkeling van de basiscursus sPAV. Inmiddels ben ik ook betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse congres, de accreditatie van alle cursussen en de verdiepingscursus. Claudicationet is heel langzaam uitgegroeid naar een initiatief dat uniek is in de wereld vanwege zijn opzet. Ik ben heel blij dat ik die ontwikkeling van dichtbij meemaak. Ik hoop dat dit initiatief een voorbeeld zal zijn voor andere inhoudelijke netwerken om te komen tot betere specialistische fysiotherapeutische zorg. De patiënt heeft recht op de beste zorg.